Je leeft!

De winter is de tijd van het jaar waarin de natuur zich terugtrekt. De bomen zijn kaal en alle bloemen zijn uitgebloeid. Ook wij trekken ons terug in onze huizen. We maken een reis naar binnen en vinden daar van alles wat opgeruimd mag worden. Oude patronen die ons niet meer dienen, oude overtuigingen die niet kloppen. Het nieuwe is ook al in ons aanwezig. De potentie die klaar staat om geleefd te worden.
Wanneer we die reis naar binnen maken komen we dit allemaal tegen en voelen we ons even heel alleen en kwetsbaar. Want het oude was vertrouwd, het nieuwe is spannend en we zitten er precies tussenin. De neiging om ons te verstoppen voor de wereld is groot want dan hoeven we even niks. Het voelt veilig, geen gedoe, geen uitdagingen.

Mag ik je er aan helpen herinneren.. dat je LEEFT! Nu, op dit moment!
Zelfs in de winter, waarin de natuur nog grauw en dood lijkt, is alles volop aan het leven in het NU. Ze laat zichzelf zien in al haar vormen en kleuren. Ze is aanwezig.

Adem dat vuurtje in je hart weer aan, voel de warmte en de ruimte die ontstaat, ga erop uit en kijk om je heen vanuit je hart. Zie het leven, voel het leven en wordt zichtbaar in het nu.

Liefs

Samira

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s